söndag 27 januari 2013

Slapp söndag

Ligger i soffan och mumsar kvällsmat och tittar på kontoret. Helgen har varit lugn. Igår var vi först på lekandes med Maria, Micke och Theo. Thilde tyckte det var jättekul, lite skillnad mot vad hon tyckte om drakborgen i Sundsvall,haha;) även Oliver verkade ha roligt, han träffade en kompis i bebisavdelningen som han klappade lite på. Det var skönt för honom att få krypa och klättra lite som han ville, det är inte lätt här hemma nu när han ska resa sig mot allt och allt inte riktigt funkar att resa sig emot. Det blir mycket tid i gåstolen när mamman inte riktigt har tid att sitta med. Men på leklynnet var det mjukt och bra för träning! Oliver lärde sig även att krypa på alla fyra i torsdags! Helt plötsligt kom han krypandes, lillplutten vår ❤
Efter leklandet åkte jag till Arlanda och hämtade syster, och vi åkte hem och fick god mat av Björn . Idag har vi fått mer god mat, denna gång av Björns mormor!

I veckan har vi ännu inga planer, kvällarna är fullspäckade av plugg men dagarna blir nog lugna. Hoppashoppashoppas vi får vara friska nu bara!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar