söndag 6 januari 2013

Mina varma barn

Oliver har sovit dåligt på kvällarna under en tid och vi har fått sprungit in och ut ur rummet mest hela tiden för att stoppa i nappen. Ikväll testade Björn tillslut att öppna fönstret, Thilde har alltid sovit bäst med svalt rum. Och hittills har det funkat finemang, pepparpeppar, han ligger tillochmed på mage och snusar nu , något han aldrig gör annars. Olivers problem är att han rullar över på mage, men då åker han automatiskt upp med huvudet/upp på alla fyra och vaknar självklart av det. Det har hållt i sig i flera månader, jobbigt problem för liten kille!

Helgen har varit väldigt lugn. Barnen hade en släng av magsjuka i veckan så vi höll oss hemma och vilade ut igår. Idag har fam. Persson/Johansson varit här och förgyllt vår dag. Tjejerna har lekt som bara den, det blir mer avancerat för varje gång de ses. Idag var det spökjakt som gällde, båda är inne i en spökperiod så de stängde in sig i tvättstugan och släckte lampan och tittade efter spöken. Herregud hur blev våra småttingar så stora?





Nej nu ska jag sova här i kylan. Har dragit på mig storpyjamasen för att hålla värmen. Det är en fryslort mot resten här i huset tydligen..

Nu är det ny vecka. En riktigt vanlig vecka. En småbarnsmammas dröm , bara en massa RUTINER ! :D
- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar