lördag 5 maj 2012

Härlig lördag!

Vi har haft en mysig dag lilla familjen. Vi började med att åka till Ikea på förmiddagen, vi kollade på garderober till mitt och Björns nya sovrum( möblerade om hela huset igår;) sedan blev det sånt där "bra och ha" saker som det alltid blir på Ikea. Vi hade en nöjd och glad dotter som hälsade snällt på de flesta och dansade glatt på skötbordet inne på herrarnas (jag gick fel, piiinsamt!) toalett.
Vi hittade iallafall garderober som säkert kommer passa perfekt, sedan har vi skåpet som jag målat i vårt sovrum också. Nu ska det upp panel på den hemska svarta väggen som är därinne och så lite smågrejer ( och garderoberna då) det kommer bli kanon!
Kändes lite jobbigt att ha Thilde på övervåningen och själv sova på undervåningen inatt då vi inte hade någon babyvakt, men nu har vi hämtat hem den så inatt kommer det nog kännas lugnare:) Thilde har fått vårat gamla rum så hon har mycket större nu, inte för att jag tror att hon bryr sig så värst ;)
Imorgon blir det plugg samt mysfika med Bettina, ser fram emot det!




Thilde vräkte i sig köttbullar och mos på Ikea idag , hungrig tjej efter all sjukdom! Nu är vi friska och ska så förbi läääänge :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar