torsdag 11 oktober 2012

2 år fyllda av kärlek!

För två år sedan låg vi och mös med vår älskade lilla prinsessa på bb. Jag kommer ihåg första dygnet som väldigt känslosamt och väldigt förvirrande! Vi var två blåbär som helt plötsligt skulle ta hand om den lilla vackra flickan som sov så sött så nära intill. Jag kommer ihåg när jag och Björn stod som två frågetecken när vi skulle byta den första blöjan, och det var ju liiite skämmigt att erkänna för BBdamerna att vi inte hade den blekaste om hur man skulle göra. Vi var helt nya men fyllda med hopp och kärlek! Det var den bästa dagen i mitt liv. Nu har hon funnits med oss i två år och det känns som hon alltid varit här. Älskade, finaste dotter, grattis på din 2årsdag!

I morse började vi dagen med att sjunga och ge paket till Thilde. Hon är så rolig när hon får ett paket eller något annat spännande. Hon börjar hoppa och pipa "ojojojoj" , hon gillar det verkligen ! Hon fick iallafall en ryggsäck som såg ut som ett "surrsurrbi"(bi) , lite bilar, en häst och docka till( hette något speciellt fick jag veta sedan på dagis) och såpbubblor! Hästen och dockan fick hoppa ned i ryggsäcken och följa med till dagis. Thilde blev sedan firad även där med sång och flagga, hon kände sig väl så stor så hon valde att hoppa över sovstunden och vara med på sagostunden med de stora barnen istället.. Sedan tyckte hon att hon var så stor att hon inte aaalls behövde följa med mamma hem utan kunde istället gömma sig under bänken i kapprummet och vägra komma fram. Vår tjej tog det här med att bli två år(strotsig) på allvar!;)
På eftermiddagen kom iallafall Maria, Micke och Theo och lekte och åt med oss. Thilde och Theo har tidigare varit väldigt mycket för att tjafsa och slåss om ALLT men nu har det lugnat sig och idag har de mest stått och kramats hel tiden, så söta!
Nu är det nattinatt som gäller, nu är det helg men Björn ska iväg och skriva litenpå C-uppsatsen imorgon så jag och barnen blir ensamma på förmiddagen iallafall,sen är det helg på riktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar