tisdag 27 december 2011

Julhelgen

Helgen har varit kanon , vi började med kyrkan på fredag kväll . Mysigt med lite julmusik:) på lördagen blev det massa mys och sedan julmat! Thilde som tjatar så mycket om tomten skulle ju nu äntligen få träffa den "riktiga" tomten , det blev väldigt spännande när tomten kom ned från skogen och in men lite läskig var han så det blev lite gråt innan hon började hjälpa honom att dela ut julklapparna istället! Sen gick han ut genom balkongdörren och vi vinkade, och Thilde har så fort hon sett dörren efter det pekat och gått fram och titta efter totte och sagt heedåå! Mystjej <3
Thilde har även lärt sig gå riktigt bra senaste dagarna, hon kan till och med ställa sig upp utan att hålla i någonting!
Juldagen flöt på fint och på natten kom Dagmar.. Ååå herregud vilken storm! Lät som att huset skulle lyfta, och när vi äntligen skulle somna om rasade en stor jäkla tall de har alles bredvid huset ! Så vi sprang runt som yra höns ytterligare några timmar och Thilde underhöll oss med att leta efter Totte :)
Igår åkte vi hem till Gefle igen och idag har vi myst med mellandagsrea :) nu är det film som gäller, Kronjuvelerna. Vilken skum film alltså!







Sedan har ju Thilde fått så många fina julklappar så ojojoj! Och vi med! Tusen tack våran fina släkt <3

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Var så god och Tack själv! Vi tycker att helgen var så jättefin och vi är så glada att ni ville dela den med oss!Kram från mamma

    SvaraRadera