måndag 12 december 2011

En rolig dag! Thildeupdate

Thilde har verkligen varit underhållning idag! Jag har skrattat och skrattat! Vi var på din sko i Valbo när Thilde spanade in en liten tjej några hyllor bort, hon var väl några månader äldre än Thilde kan jag tro.. Tjejen skrek rakt ut AAAAA, Thilde tittade dit och svarade AAAAAA. Haha sedan höll dom på sådär lääänge. En skrek och den andra svarade, alltid varannan. Tillslut fick vi gå ut från Din Sko, det blev ju ett jäkla liv! Men de fortsatte så länge de kunde höra varandra, Thilde AAAAade inne på MQ och den andra tjejen svarade i någon annan affär. Som vi skrattade! Jag tyckte så synd om T när hon till slut inte fick något svar, hon tjoade på en stund till åt varenda unge hon såg men ingen var så rolig som hennes nyfunna Din Sko kompis;).

Sedan har T blivit galen i tomtar! Det började också på köpis när hon såg en tomte så viskade hon för första gången, "tootte" och pekade på tomten! Sedan har hon pratat om denna totte hela eftermiddagen, vi var hos farmor & Jörgen och de hade många tomtar kan man säga. Thilde var i tomteparadiset!  
Wiiihii, det händer så mycket nytt nu, från att säga inte mycket alls ( bara titta) kan hon nu säga mamma, pappa, totte (tomte), hej, hejdå (heejååå) titta, sedan klappar hon oss snällt på kinden och säger sååååå. Haha det har hon lärt sig från att vi visar alltid att man ska klappa fint på kinden istället för att slå, och så har vi väl sagt sååå när vi visat. Så nu tittar hon oss i ögonen, klappar jättesnällt på kinden och säger sååååå ;)

Det var dagens Thildeupdate, kanske inte årets mest intressanta inlägg för er, men för mig är det ovärdeligt att ha så jag kan gå tillbaka och se :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar