måndag 23 juli 2012

Juniskär!

Idag packar jag och barnen in oss i bilen och åker upp till Sundsvall och stannar till torsdag!:) gäller att passa på nu när det är sommar och Björn ändå bara jobbar . Det blir mysigt att umgås med momooj moffa och most några dagar !:)
I helgen har det varit full rulle som vanligt. Skönt att komma iväg och hitta på något på helgerna när vi är hemma på veckorna. I lördags fick Furuvik sig ett besök, traskade runt och tittade på djuren och sedan testade vi att åka tunna med Thilde. Det är en bana man åker som en tunnbåt i ;) haha bra förklaring. Thilde verkade inte tycka det var så speciellt då men sedan är det de som fastnat och hon pratar om denna båt mest hela tiden. Det är så roligt och åka iväg sådär med Thilde nu, det är spännande att se hur hon reagerar på saker och hon lär sig så mycket nytt hela tiden!
Igår åkte vi iväg på en loppisrunda, det blev en riktigt mysig familjedag av det och det blev en del fyndat också ! Trots lite skrik och panik en stund på stan gick det väldigt bra att åka runt halva Gävleborg med två små också , det känns skönt att veta. När vi kom hem till Bomhus igen blev det kaffe hos Caroline och Jörgen, sedan hem för kebabmiddag och soakväll:) väldigt bra helg!

Nu är det några blöjor som ska bytas här verkar det som.

Dagens Oliver





Dagens Thilde




Som vanligt med skorna på för husfridens skull , haha.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar