söndag 15 juli 2012

Helgen som går..

Så himla skönt med helg när Björn jobbar på veckorna!
I veckan hade jag ju hjälp av mamma som kom hit och tog hand om oss, ovärderligt för en stressad och febrig småbarnsmamma ! Mysigt hade vi det!:)
I fredags var Björn ledig så vi donade här hemma och blev bjudna på en rejäl grillkväll hos vänner på kvällen, trevligt och gott!:) Thilde tyckte ju också det var jätteroligt såklart så hon passade på att vara uppe till 23, och vaknade sedan vid 06 på lördagen, yees... Man tror ibland så mycket , i fredags tänkte vi att hon kommer sova länge imorgon ! Men inte det nä. Och då tänkte vi att Thilde kommer sova som en stock efter lunch när hon sov så lite inatt. Men icke, hon sov 20 min när vi åkte ut till stugan ! Sedan somnade hon som en stock vid 17 och vi tänkte att nu sover hon för natten, men 18.30 hör vi någon som sjunger på övervåningen! Haha vår tjej är inte direkt någon sjusovare ;)

Igår var vi alltså i stugan och mös och åt tårta då farfar fyllde år. Bilder kommer upp sedan !:) idag är det farmor och Jörgen som ska få lunchgäster .
Där var en sammanfattning av helgen, till veckan är det lugnt som bara den sedan tar jag mina kära små och åker till Sundsvall några dagar veckan därpå :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar