söndag 24 juli 2011

Fröken busfrö

Thilde har börjat förstå så många ord! Ett av dem är nej. Men när man säger nej så har det inte riiiktigt den verkan man vill, hon stannar till, men fortsätter sedan saaaaakta med det hon håller på med ( klättra upp för trappen) medans hon tittar med " busblicken" och liksom ska se vad som händer . Haha det börjar gå upp för mig hur de kommande åren kommer bli med den här busiga damen !
Annars börjar hon bli så stor! Jag såg det idag , herregud! Hon är liksom sin egna person , hon tar sig fram fort och med bestämda mål , hon säger ifrån när man gör något hon inte gillar, slänger grejer hit och dit. Hon är jäääättemammig , mysigt ! Man får numera världens kramar vi sitter och myser !
Igår var hon hemma med farmor medans vi handlade, när vi kom hem satt hon och sov i farmors knä! För någon månad sedan skulle det aldrig hända men nu de senaste veckorna har det hänt några gånger , men det brukar vara när hon vaknat i vagnen och inte riktigt sovit klart. Då har hon kunnat somna i knät , inte sådär rakt upp och ned, haha.

På nätterna sover vi inte lika gott verkar det som. Vaknar sisådär minst tre ggr och vill ha välling , man blir lite smått död;)

Nej det var kvällens Thildeupdate. Nu ska jag sova så jag orkar med natten!

Ta hand om er och var rädd om era nära, det är något vi lärt oss de senaste dagarna.




- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar