söndag 16 september 2012

Helgen

Helgen har varit fantastisk med dop för Oliver och mycket kärlek ! Vilken tur vi har som har så vackra människor omkring oss:)
Oliver sov sig igenom större delen av ceremonin, vaknade till lite när prästen tvättade håret på honom bara;) Thilde var också lugn och smög runt i "slottet" och kollade läget. Hon är så lugn och glad i sånna här sammanhang, aldrig något gnäll utan hon traskar runt mellan de hon känner och leker för sig själv. Det är verkligen inget man kan begära av en tvååring och jag blir helt förvånad över barns förmåga ibland !
Det har varit en väldigt trevlig helg iallafall, idag har vi myst vidare med Maria Micke och Theo här hemma. Veckan kommer fortsätta bra med besök av Cissi imorgon , syster på tisdag och mamma på onsdag. Veckan kommer troligen avslutas med en ny bil, kan ju inte bli annat än strålande!
Nu ska jag sova de få timmar mina kära nattuglor tillåter mig, nowdays vaknar vi huller om buller i vår säng på mornarna efter nätter med spring hit och dit, vällingflaskor som värmts, nappar som försvunnit , gråt och tandagnisslanden, men även många kramar!
Och heeey, vi är unga, vi har kärlek.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar